,
Loading...

CONTENT IS KING!

CONTENT IS KING
CONTENT IS STEEDS BELANGRIJKER, GOED VERTAALDE CONTENT EEN MUST

Content in welke vorm dan ook is voor bedrijven steeds belangrijker. Op de juiste wijze vertaald worden teksten beter gelezen en scoren deze beter in zoekprogramma’s op internet. Een juiste vertaling van uw content is daarom dan ook essentieel.  Wij vertalen, schrijven teksten, corrigeren, bemiddelen en voeren de redactie bij vertaalprojecten, van eenvoudige folders tot aan corporate content. Jaarverslagen, marketing rapporten, medische rapporten, high-tech product manuals, content voor websites en sociale media, etc.

Hierbij benutten wij bij het vertaalproces inzetbare it-ondersteuning zoals terminologiedatabanken. Het vertaalwerk wordt uiteraard uitgevoerd zeer ervaren, (beëdigde) vertalers. Wij zorgen voor een discrete verwerking van uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie. Wij zijn er goed in. Het is ons vak en het is onze passie!

Vraag direct een offerte aan, info@www.maritiemdistrict.nl  of  bel +31 6 83205997

DIENSTEN

VERTALEN VAN CORPORATE CONTENT

Uw bedrijf heeft wereldwijde vestigingen? Wij verzorgen professionele vertaling van uw totale bedrijfscommunicatie, interne en externe communicatiemiddelen, PR-middelen, jaarverslagen, financiële stukken, websites. Wij zorgen er voor dat de zorgvuldig omschreven bedrijfsinformatie op de juiste manier vertaald wordt. In de juiste stijlvorm, zoals het op het hoofdkantoor van uw organisatie ontwikkeld is. En dat uiteraard door (beëdigde) vertalers. Snel, accuraat en altijd met veel plezier.

VERTALEN VAN TECHNISCHE STUKKEN

Artificial Intelligence of AI, 5G mobiel internet, augmented reality, robots en spraaktechnologie. Met hulp van het Internet of Things en Big Data-analyses worden steden steeds slimmer. Slechts een greep uit de technologische ontwikkelingen waarmee ondernemers de komende jaren mee te maken krijgen. Dat betekent nieuwe kansen, nieuwe markten, nieuwe afnemers.  Uw nieuwste technische project onder de aandacht brengen in diverse landen? Uitgebreide technische details vragen de juiste kennis van technische ontwikkelingen. Wij hebben die kennis en ervaring. Wij hebben een uitgebreid netwerk van vertalers met een scala aan technische specialisaties.

VERTALEN VAN MARKETING PLANNEN

Een nieuwe designcollectie introduceren in 24 landen vereist een nauwkeurige operatie. Logistiek een grote uitdaging. Producten verzenden naar verschillende landen, product sheets, brochures, folders, persberichten het vereist een uiterst nauwkeurige planning en uitvoering. Wij helpen u bij het vertalen van uw teksten in elke taal die u wenst. Met een keur aan zeer ervaren vertalers wereldwijd. Zij weten als geen ander hoe uw teksten op de juiste manier vertaald moeten worden.

VERTALEN VAN FINANCIËLE STUKKEN

Wij bieden u onze vakkennis en ervaring op financieel, juridisch en fiscaal gebied en leveren vertalingen in alle talen. Jaarverslagen, jaarrekeningen, auditing, balans of winst- en verliesrekening, pensioenverzekeringen en arbeidsrechtelijke onderwerpen. Onze financiële vertalers werken al jaren voor gerenommeerde belasting, accountant, administratiekantoren, verzekeringsmaatschappijen en banken.

VERTALEN VAN MEDISCHE STUKKEN

Een specialisme apart: de medische vertalingen. Wij werken al jaren voor de farmaceutische industrie, producenten van medische apparatuur, laboratoria, uitgevers, ziekenhuizen. Brochures, bijsluiters, websites, manuals, wij zetten hierbij een speciaal ‘medisch team’ van vertalers in, en maken gebruik van bij het vertaalproces inzetbare specifieke terminologiedatabanken. Uiteraard werken wij vertrouwelijk en snel.

VERTALEN VAN JURIDISCHE STUKKEN

Onze juridisch vertalers zijn juristen of juridisch geschoold, native-speaker en ervaren, hetgeen garant staat voor de exacte vertaling van uw juridische bronteksten Wij hebben de beschikking over een hecht team van projectbegeleiders en revisoren. Wij werken voor grote advocatenkantoren, notariskantoren, verzekeringsmaatschappijen, multinationals en (semi)overheden. Wij vertalen uw juridische documenten betrouwbaar, accuraat en professioneel. Vertrouwelijke behandeling is verzekert!

VERTALEN VAN OVERHEIDSCONTENT

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van uiteenlopende juridische documenten in alle talen, van beleidsdocumenten en toespraken tot richtlijnen en wetsteksten. Overheden hechten belang aan zorgvuldig geformuleerde teksten. Elke onbedoelde interpretatie dient te worden uitgesloten. Wij zijn thuis in ambtelijke formulering, bestuurskundige terminologie en politieke gevoeligheden. Up-to-date veiligheid (digitale systemen, geheimhouding). Onze vertaalprocedures, projectmanagement en kwaliteitsbewaking zijn conform de procedures van ISO en NEN.

VERTALEN VAN WEBSITES EN SOCIAL MEDIA

Wij constateerden al dat content super belangrijk is en blijft. De website van uw bedrijf is het visitekaartje anno nu. Verbinding met social media is essentieel. Uw concurrentie is er mee bezig en, belangrijker nog, uw doelgroep! Uw ‘gezicht’ mag hier niet ontbreken. Ook hier is de juiste vertaling van uw content essentieel. Wij zijn opgegroeid met websites en hebben de ontwikkeling van de social media gevolgd. Onze ervaren vertalers kunnen u de juiste vertaling leveren zodat uw content ook in de andere taal het beoogde effect heeft.